BESV PSF 1 BESV PSF 1

BESV PSF 1

20% Showroomkorting

Ze zijn strak, elegant en vrij van alle franjes en dragen bij aan uw stedelijke levensstijl. Zowel de PSF1 als de JF1 zijn lichtgewicht en wendbare fietsen, ideaal voor gebruik in stedelijke omgevingen. De PSF1 behoudt het bekende stijlvolle ontwerp van BESV en combineert het met een doordachte vouwfunctie. Bovendien maakt het unieke geïntegreerde frame de PSF1 niet alleen stijlvol, maar ook enorm stevig. Het lcd-kleurendisplay en de BESV-app zorgen voor intelligente mobiliteit. De batterij is uitneembaar, wat het gebruiksgemak verder vergroot. Zo ontvouwt de PSF1 zich niet alleen als fiets, maar ook als een geweldige rijervaring! Iets waar BESV constant naar streeft.

De BESV vouwfietsen worden geproduceerd bij Darfon. Darfon is is de producent van Votani elektrische fietsen, van Moof e-bikes en natuurlijk het superieure premium merk BESV. 

Afmetingen: Opgevouwen is de PSF1 slechts 84 x 33 x 77 cm: makkelijk op te pakken, en compact genoeg voor elke kofferbak.

 

SNEL EN GEMAKKELIJK TE VOUWEN

Zes eenvoudige stappen:
1. Zet de fiets in de hoogste versnelling
2. Zet de pedalen verticaal en klap de standaard in
3. Ontgrendel het achterwiel en vouw het naar binnen
4. Klik de voorvork los en klap hem naar beneden
5. Klik het stuur los en klap het naar beneden
6. Laat het zadel zakken

De BESV PSF1 vouwfiets staat in onze showroom, klaar om door u uitgebreid getest te worden.

In grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen. Maastricht, Deventer, Haarlem, Enschede, Hengelo, Almelo, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Leiden, Amersfoort, Eindhoven, Breda, Antwerpen, Gent, Brussel, Utrecht, Zwolle, Emmen, Hoogeveen, Apeldoorn, Ede, Lelystad, Almere, Assen en leeuwarden kunt u de vouwfiets fantastisch gebruiken om het centrum in te fietsen als u met de trein komt of als u uw auto buiten de stad parkeert. Ook is de BESV elektrische vouwfiets een zeer geschikte e-bike om mee te nemen in uw camper, caravan, boot of gewoon in uw kofferbak van uw auto. 

De BESV PSF1 is de ultieme elektrische vouwfiets, voorzien van vering, een zeer krachtige bafang achterwielmotor van 250 watt die u moeiteloos 25 km per uur laat fietsen. Het verende frame is voorzien van een luchtgeveerde vering die zorgt voor de ultieme demping, daarom is de fiets zeer geschikt voor mensen met bv rugklachten, artrose, reume enz. De geïntegreerde accu van maar liefst 378 watt zorgt voor urenlang fietsplezier. In een lage ondersteuningsstand en bij een snelheid van ongeveer 12 k/u kunt u wel tot 100 kilometer fietsen. (onder de meest ideale omstandigheden)

Als u wat harder gaat fietsen kunt u wat minder kilometers en zal de actieradius kleiner worden. Indien u rond de 17km/uur fietst haalt u ongeveer 30-40 kilometer.

In verband met de coronacrisis zijn vouwfietsen erg slecht leverbaar, wij hebben de BESV PSF1 vouwfiets op voorraad in ons magazijn. (zolang de voorraad strekt uiteraard)

Wereldwijd wordt BESV gezien als de Tesla onder de elektrische fietsen, de BESV PSF1 is de Tesla onder de elektrische vouwfietsen. De nieuwste technieken op fietsgebied worden gebruikt door BESV. 

De BESV PSF1 is een unieke elektrische vouwfiets met en is uitgerust met bluetooth. Met de bluetooth kunt u desgewenst de fiets bedienen maar u kunt uw BESV vouwfiets ook zonder bluetooth bedienen. De BESV app download u eenvoudig in de appstore. 


€2.499,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur

Bestel de BESV PSF 1 direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Materiaal Frame Aluminium
Motor Bafang Achterwielmotor
Accucapaciteit 36V 11Ah
Actieradius Tot 110 km
Aantal versnellingen 10

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.


TOP