Devron middenmotor M300

Devron middenmotor M300

SETPRIJS € 2.999,- MIDDENMOTOR

Devron bafang M300 middenmotor met nexus 7 versnellingen, lage instap en hydraulische schijfremmen

DE BESTE KOOP VAN NEDERLAND!!

NU EEN SET VOOR SLECHTS € 2.999,-

Deze schitterende e-bikes zijn voorzien van een fluisterstillen en krachtige Bafang M300 middenmotor met een kracht van maar liefst 80 newton. Ze zijn zeer mooi afgewerkt en hebben maar liefst 5 ondersteuningsstanden. De perfecte middenmotor als u bv uw fiets met voorwielmotor of achterwielmotor wilt inruilen voor een fiets met een stabiele middenmotor. 

Op deze Devron  M300 zit maar liefst 2 jaar volledige fabrieksgarantie, met uitzondering van slijtagedelen. Middels het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de garantie uitbreiden tot maar liefst 5 jaar, ook op de motor en op de accu. 

U kunt de fiets naar eigen wensen aanpassen met een comfortabel verend zadel + verende zadelpen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten accu's. Standaard is de Devron M300 uitgerust met een 250 watt Chinese accu. Deze accu heeft een levensduur van ongeveer 2-3 jaar. Met de 250 watt accu fietst u in de praktijk zo'n 15km tot 30km als u wat rustiger fietst.

We hebben ook Samsung accu's beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Samsung accu's gaan veel langer mee en met een zwaardere accu kunt u ook veel meer kilometers fietsen. De prijs is gebaseerd op inruil van een werkende e-bike. Met de 518 Wh accu fietst u tot maximaal 140km (theorie) In de praktijk fietst u zo'n 40-90km (afhankelijk van de snelheid, mate van ondersteuning enz.) Voor de Devron schijfrem is ook een 14 Ah (518Wh)Samsung accu beschikbaar tegen een meerprijs van € 200,-. Met deze accu fietst u tot maximaal 140km. (in de praktijk zo'n 40km als u constant 25km/u fietst of zo'n 90km als u rustig fietst met zo'n 16km/u.

De normale prijs is € 2.499,-, per stuk. NU 2 STUKS VOOR SLECHTS € 2.999,- 

De Devron bafang M300 middenmotor is beschikbaar in de kleur mat zwart, afgewerkt met rode looks. 

De Devron middenmotor beschikt over een duidelijk en zeer eenvoudig te bedienen LCD display. De Bafang middenmotor heeft een kracht van maar liefst 80 newton waarmee u moeiteloos viaducten, heuvels enz. op kunt. Met het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de volledige garantie verlengen tot maar liefst 5 jaar. 

U kunt deze schitterende en kwalitatief hoogwaardige fiets online bestellen of komen bewonderen en uitproberen in onze gigantische fietsenwinkel in Vriezenveen. Wanneer zien we u?

€2.499,00 €1.699,00
Levertijd: 5 dagen
Accu
Twee halen, 1 betalen
Rijklaarmaken

Bestel de Devron middenmotor M300 direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Materiaal Frame Aluminium
Motor Bafang M300 Middenmotor
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 504Wh
Actieradius Tot 140 km
Wielmaat 28 inch
Ondersteuningsstanden 5
Framemaat dames 53
Aantal versnellingen 7
Kleuren dames Zwart Mat
Kleuren heren Zwart Mat
Kracht motor 80 Nm

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.
TOP