Icycle Gen 8.0 Dames Icycle Gen 8.0 Dames Icycle Gen 8.0 Dames Icycle Gen 8.0 Dames Icycle Gen 8.0 Dames Icycle Gen 8.0 Dames Icycle Gen 8.0 Dames

Icycle Gen 8.0 Dames

Inruilactie tot €700,-

Deze zeer complete elektrische fiets is van alle luxe voorzien, nooit meer smeren en kettingspannen door de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving!

De fiets is uitgevoerd met de z eer sterke Gates CDX met kevlar en Carbon belddrive systeem. Dit geeft de fiets een aandrijving van ongekende hoge kwaliteit en is fluisterstil met de betrouwbare en krachtige Bafang motor van wel 80Nm. Een fantastische E-Bike die iedereen past, dat is de I-cycle Gen 8.0 met een intube accu in het frame die uitneembaar is. Super strak design en een hoge afwerking maken deze fiets een plaatje om te zien. Deze zeer luxe fiets met onzichtbare lasnaden zorgen voor een moderne en uiterst mooie en nette uitstraling. Kabels zijn prachtig weg gewerkt waardoor schade tot het minimum wordt beperkt. Door de bredere banden en verende stabiele voorvork fietst deze heerlijk comfortabel en de hydraulische schijfremmen zorgen dat u altijd onder alle omstandigheden goed tot stilstand komt. Ook wordt fietsen met de krachtige en geruisloze motor van Bafang is bergachtig terrein of sterke tegenwind een lachertje! De heldere automatische Led verlichting voor en achter geven je altijd goed zich. Kies uit een 500 of 630 Wh accu en bepaal zelf hoe ver je fietst. Onze inruilactie is gebaseerd op een werkende e-bike voorzien van accu tot 3 jaar oud.

€3.399,00 €2.699,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur
Accu
Framemaat dames

Bestel de Icycle Gen 8.0 Dames direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Motor Bafang middenmotor
Uitneembare accu Ja
Wielmaat 28 inch
Slot Abus met optie voor insteek slot
Voorrem Hydraulische schijfrem
Achterrem Hydraulische schijfrem
Versnellingstype Shimano Nexus 8
Kracht motor 80 Nm

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.
TOP