Vogue easy-go Vogue easy-go

Vogue easy-go

Nieuw binnen

De Vogue easy-go elektrische vouwfiets heeft een krachtige stille achterwielmotor waar u moeiteloos 25 km/ uur kunt fietsen. Met de 10,4 ampere ( 375 watt) accu kunt u in theorie maar liefst 100km fietsen. In de praktijk haalt u ongeveer 30km als u constant op topsnelheid fietst tot zo'n 60km als u rond de 15km/u fietst. Uiteraard hangt eea af van de buitentemperatuur, de bandenspanning, het terrein, het gewicht van de berijder enz. 

 Als u de Vogue easy go opvouwt is hij slechts 71cm x 46cm x 75cm (hxbxd) groot. Het gewicht van de Vogue easy go elektrische vouwfiets is slechts 17 kilogram. (Zonder accu) De accu is eenvoudig afneembaar en weegt slechts 2,8 kg. 

De Vogue easy go vouwfiets is erg geschikt voor gebruik in de trein, camper, caravan, boot enz. De vogue vouwfiets is leverbaar in de kleuren matt-black-black of matt-black-brown. De zwarte vouwfiets is volledig zwart, de bruin-zwarte uitvoering is voorzien van bruine banden, een bruin zadel en bruine handvaten. 

We leveren de vogue easy go electric foldingbike desgewenst volledig rijklaar bij u thuis af. U kunt er ook voor kiezen om de Vogue vouwfiets in doos afgeleverd te krijgen, u dient dan zelf voor de laatste afmontage te zorgen. De trappers hoeft u alleen maar te monteren en u hoeft hem alleen maar uit te pakken. De Vogue easy go heeft verlichting die werkt op de accu van de fiets. 

In onze grote showroom in het Twentse Vriezenveen kunt u de Vogue easy go bewonder en uitproberen. Fietsgigant heeft het grootste assortiment vouwfietsen van Nederland met alle bekende merken. Ook hebben we vouwbare fatbikes in ons assortiment. 

U kunt de vogue elektrische vouwfiets eenvoudig online kopen op onze website, we leveren hem dan bij u thuis af met onze eigen chauffeurs. 

€1.399,00 €1.099,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur
Zadel

Bestel de Vogue easy-go direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Er zijn geen specificaties gevonden voor dit product.

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.
TOP