Devron Nexus 7 frontmotor schijfremmen Devron Nexus 7 frontmotor schijfremmen Devron Nexus 7 frontmotor schijfremmen

Devron Nexus 7 frontmotor schijfremmen

setprijs € 2.799,-

Devron voorwielmotor met nexus 7 versnellingen, lage instap en hydraulische schijfremmen

DE BESTE KOOP VAN NEDERLAND!!

NU EEN SET VOOR SLECHTS € 2.799,-

Deze schitterende e-bikes zijn voorzien van een fluisterstillen en krachtige Bafang voorwielmotor. Ze zijn zeer mooi afgewerkt en hebben maar liefst 9 ondersteuningsstanden en 3 soorten ondersteuning. Hierdoor is het alsof u op een veel duurdere middenmotor fietst. 

Op de Devron frontmotor zit maar liefst 2 jaar volledige fabrieksgarantie, met uitzondering van slijtagedelen. Middels het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de garantie uitbreiden tot maar liefst 5 jaar, ook op de motor en op de accu. 

U kunt de fiets naar eigen wensen aanpassen met een comfortabel verend zadel + verende zadelpen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten accu's. Standaard is de Devron frontmotor uitgerust met een 250 watt Chinese accu. Deze accu heeft een levensduur van ongeveer 2-3 jaar. Met de 250 watt accu fietst u in de praktijk zo'n 15km tot 30km als u wat rustiger fietst.

We hebben ook Samsung accu's beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Samsung accu's gaan veel langer mee en met een zwaardere accu kunt u ook veel meer kilometers fietsen. De prijs is gebaseerd op inruil van een werkende e-bike. Met de 420 Wh accu fietst u tot maximaal 116km (theorie) In de praktijk fietst u zo'n 35-75km (afhankelijk van de snelheid, mate van ondersteuning enz.) Voor de Devron schijfrem is ook een 14,5 Ah accu beschikbaar tegen een meerprijs van € 200,-. Met deze accu fietst u tot maximaal 145km. (in de praktijk zo'n 45km als u constant 25km/u fietst of zo'n 100km als u rustig fietst met zo'n 16km/u.

De normale prijs is € 1.949,-, per stuk. NU 2 STUKS VOOR SLECHTS € 2.799,- 

U kunt kiezen uit verschillende framematen en uit verschillende kleuren. De Dames/unisex uitvoeringen zijn leverbaar in 2 kleuren, mat zwart of blauw. De heren zijn leverbaar in het mat zwart en in de maat 53cm. 

De Devron frontmotor beschikt over een duidelijk en zeer eenvoudig te bedienen LCD display. De Bafang voorwielmotor heeft een kracht van maar liefst 35 newton waarmee u moeiteloos viaducten, heuvels enz. op kunt. Met het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de volledige garantie verlengen tot maar liefst 5 jaar. 

€1.949,00 €1.449,00
Levertijd: 5 dagen
Kleur
Accu
Zadelpen
Zadel
Rijklaarmaken
Uitvoering

Bestel de Devron Nexus 7 frontmotor schijfremmen direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Materiaal Frame Aluminium
Motor Bafang Voorwielmotor
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 36V 14.5Ah/520Wh (Li-ion)

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.

Gerelateerde producten

TOP