Gazelle Chamonix C5 HMS

Gazelle Chamonix C5 HMS

inruilactie tot € 900,-

Bijzonder eigentijds én een tikkeltje eigenwijs. Deze stadsfiets pur sang voert waarheen je wilt, met veelzijdige troeven als een MIK-drager, verende zadelpen en verstelbaar stuur. Bij de Chamonix C5 HMS moet je twee keer kijken of het wel een e-bike is. 

Een grote plus van de Chamonix C5 HMS is de riemaandrijving van Gates. Een riem heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van de klassieke kettingaandrijving. Om te beginnen is een riemaandrijving muisstil en vergt deze weinig onderhoud. Je hoeft hem, in tegenstelling tot een ketting, niet te smeren en hij gaat 3 tot 5 keer langer mee dan een ketting.

De Nexus 5 versnellingsnaaf van Shimano is berekend op de grotere krachten die bij een e-bike op de aandrijving worden uitgeoefend. Het binnenwerk is sterker en duurzamer uitgevoerd en de stappen tussen de 5 versnellingen zijn overal even groot (anders dan bij vergelijkbare naven). Het schakelen zelf levert daarom ook minder weerstand op.

De Chamonix C5 HMS heeft de Gazelle Switch stuurpen, waarmee je je stuur in een handomdraai perfect naar wens instelt. Zo is elke zithouding mogelijk. Daarnaast zijn de rem-, schakel- en verlichtingskabels netjes weggewerkt in het frame. Dat betekent goed beschermde kabels en een strakker uiterlijk.

De Shimano-middenmotor biedt krachtige ondersteuning op elk terrein. Het vermogen van 60 Nm helpt je vlot de berg op of laat je rap accelereren bij een verkeerslicht. Met naar keuze een 504 Wh accu of 630 Wh accu maak je flinke tochten.

Het Shimano E6100 display heeft een duidelijk weergave van alle functies die je maar kan wensen, zoals: snelheid, afstand, fietstijd, klok, versnelling, geschat bereik, accu-indicatie. Met de overzichtelijke lay-out zijn jouw ritgegevens altijd makkelijk bereikbaar. Het display is afneembare en dankzij het compacte formaat en lichte gewicht neem je deze makkelijk mee in je zak.

€3.599,00 €2.699,00
Levertijd: Op aanvraag
Accu

Bestel de Gazelle Chamonix C5 HMS direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Materiaal Frame Aluminium
Motor Shimano Steps E-6100 Middenmotor
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 504WH, 630Wh
Actieradius Tot 170 km
Wielmaat 28 inch
Type vering Monoshock voorvorkvering
Achterlicht Automatic Led
Voorlicht LED verlichting
Voorrem Hydraulische schijfrem
Achterrem Hydraulische schijfrem
Versnellingstype Shimano nexus 5
Ondersteuningsstanden 3
Kracht motor 60 Nm
Type aandrijving Riem (belt drive)

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.
TOP