Neem een elektrische vouwfiets mee op vakantie!

Neem een elektrische vouwfiets mee op vakantie!

Zodra de dagen weer warmer en langer worden, begint het verlangen naar de vakantietijd sterker en sterker te worden. Vooral nu de corona maatregelen meer en meer verdwijnen en we weer alle kanten op mogen, willen we daar maar al te graag gebruik van maken. Als u een vakantie op de planning heeft staan, dan wilt u natuurlijk makkelijk van A naar B kunnen op uw vakantiebestemming. Hiervoor is een elektrische vouwfiets ideaal!

Alles wordt makkelijk

Door uw elektrische vouwfiets mee te nemen op vakantie, maakt u alles heerlijk makkelijk. Gaat u dit jaar richting de middellandse zee? Met een elektrische vouwfiets fietst u ’s ochtends eenvoudig het dorp in voor een heerlijk stuk stokbrood met brie of een verse pasta maaltijd. Ook verplaatst u zich makkelijk over de camping zelf. Dit is vooral handig als het campingterrein relatief groot is. U fietst dan makkelijk even op en neer naar de campingwinkel of het zwembad.


Eenvoudig te vervoeren

Het handige van een een elektrische vouwfiets is dat deze ook makkelijk te vervoeren is. U hangt hem eenvoudig en compact aan de fietsendrager achter uw auto of camper. U hoeft dus niet te gaan lopen hannesen met grote fietsen en enorme fietsendragers: u houdt het gewoon lekker compact en licht. Elektrische vouwfietsen zijn snel en eenvoudig in en uit te vouwen vanwege het kleine formaat. De meeste zijn ook van een licht metaal gemaakt waardoor ze goed te tillen zijn voor iedereen.


Fietsgigant heeft volop vouwfietsen op voorraad, u bent van harte welkom in onze showroom!!


TOP